DENK Zaanstad gaat voor vijf zetels

Gepubliceerd: 19-12-2021 11:12

DENK Zaanstad gaat voor vijf zetels

ZAANSTAD - Net als nagenoeg alle andere politieke partijen heeft ook DENK Zaanstad haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in Zaanstad bekendgemaakt.

De lijst wordt aangevoerd door huidige fractievoorzitter Şebnem Pancar. Khaan Kük volgt op de tweede plaats. Op nummer drie staat Orlando Hellings, gevolgd door nieuwkomer Ismail Korkmaz. De lijst bestaat verder uit Sanae Alharune (5), Melek Doğru (6), en Erdoğan Şahin(7).

Lijsttrekker Şebnem Pancar laat weten dat DENK zichzelf de afgelopen tijd heeft bewezen als een kritische, maar bovenal als een constructieve oppositiepartij. "We gaan met veel passie en energie de verkiezingen in om dit keer meer dan de huidige twee zetels te behalen en bestuursverantwoordelijkheid te nemen.’’

Met de kandidatenlijst publiceert DENK een ambitieus, gedreven en talentvol team om een nieuwe koers te varen in Zaanstad. In een persbericht daarover is het lijsttrekker Pancar die aangeeft supertrots te zijn op de lijst met een mix aan expertise, ervaring, diversiteit en talentvolle kandidaten. "Samen met deze kanjers gaan wij de komende tijd aan de slag om een nieuwe koers te varen in Zaanstad. Opnieuw zetten wij ons in om tweedeling en kansenongelijkheid tegen te gaan. Wij zullen onder andere onze strijd tegen armoede en voor betaalbare woningen naar een hoger niveau tillen. Met de kersverse slogan ‘DENK voor iedereen’ willen wij alle Zaankanters centraal stellen.’’ aldus de gemotiveerde lijsttrekker.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl