Derde editie Hercules Zaandam Wintertoernooi

10-01-2019 14:55

Derde editie Hercules Zaandam Wintertoernooi

ZAANDAM - De derde editie van het Hercules Zaandam Wintertoernooi staat voor de deur. Op zaterdag 12 en zondag 13 januari spelen tachtig voetbalteams uit verschillende leeftijdscategorieën om de titel Winterkampioen. 

Dat zal nog een lastige klus worden, want het deelnemersveld is opnieuw erg sterk aldus de organisatie. Dit jaar organiseert Hercules Zaandam het toernooi voor de O8, O9, O10 en O11 lichting. Van iedere leeftijdscategorie zijn twntig sterke teams uitgenodigd. Er wordt in vier poules van elk vijf teams gespeeld. Daarna zijn de finales met als inzet een podiumplek. Het deelnemersveld is gevuld met ploegen spelend in de hoogste divisies. Met uitzondering van enkele ploegen spelend in de 1e klasse.

Naast de teams van SC Hercules Zaandam, zijn er teams van de volgende verenigingen aanwezig: HTC Zwolle, Purmersteijn, Sporting Krommenie, VV SDZ, KFC, Alliance'22, Buitenveldert, Chaara Football Academy, Pancratius, Always Forward, AV De Dijk, Odin'59, Fortuna Wormerveer en nog veel meer.

Het programmaboekje is te downloaden op www.hercules-zaandam.nl Ook niet geheel onbelangrijk: het toernooi wordt gehouden op sportcomplex De Kuil, Kuilpad in Zaandam (Dr. H.G. Scholtenstraat).

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl