Deur open, licht aan in Natuurmuseum E. Heimans

15-07-2020 14:24

Deur open, licht aan in  Natuurmuseum E. Heimans

ZAANDAM - Een zucht van verlichting heeft er geklonken in het Natuurmuseum E. Heimans. Want na lange periode van gesloten deuren gaan komende zondag de deuren weer open. Vanaf dan is het museum weer elke zondagmiddag geopend.

Directeur Paul Laport laat wel weten dat er voorwaarden verbonden zijn aan die opening. 'Voorlopig vragen wij bezoekers om te reserveren. Dat kan via onze website en de pagina: evenementen.znmc.nl. Om de anderhalve meter in acht te nemen, beperken we het aantal bezoekers tot maximaal 20 per keer. De entreeprijs is onveranderd: € 4,00 voor kinderen vanaf 3 jaar. Jongere kinderen en volwassen begeleiders hebben gratis toegang, net als Vrienden van het ZNMC.'

Richtlijnen
Er wordt gewerkt met twee tijdsloten. 'We maken optimaal gebruik van het museum, inclusief de buitenruimte. Bezoekers zijn welkom van 13.00 tot 14.30 of van 15.00 tot 16.30 uur. In het museum gelden de algemene RIVM-richtlijnen. Blijf thuis als je koorts en/of keelpijn hebt, kom in klein gezelschap, houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en volg aanwijzingen van onze medewerkers en vrijwilligers op.'

Deur dicht, licht uit!
Op dit moment is de expositie Deur dicht, licht uit! in het museum. Bezoekers kunnen opdrachten doen en zo van alles leren over groene energie, afvalscheiding en andere leuke weetjes. Daarnaast is de vaste expositie te bezoeken. Maak kennis met drie verschillende soorten wandelende takken, vissen uit eigen sloot én natuurlijk onze achtpotige dame, de vogelspin!


Waar: Natuurmuseum, Thijssestraat 1, Zaandam
Wanneer: zondag 19 juli 2020, van 13.00-14.30 en van 15.00-16.30 uur
Kosten: € 4,00 voor kinderen vanaf 3 jaar (volwassen begeleiders zijn gratis). Pinbetalingen zijn mogelijk. Reserveren gewenst.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl