Diverse afgelastingen in mogelijk laatste speelweekeinde

28-11-2021 17:00

Diverse afgelastingen in mogelijk laatste speelweekeinde

STREEK - De voetballers hebben vandaag onder soms barre omstandigheden hun wedstrijden afgewerkt. Lang niet alle matches konden doorgaan. De teams die het trof hebben dus vorige week al hun mogelijk laatste wedstrijd van dit jaar gespeeld. Niet trainen en wel mogen voetballen lijkt voor de KNVB aanleiding de competitie mogelijk tijdelijk stil te leggen.

Bij het duel in de Derde Divisie tussen OFC en Gemert ging een streep door en over het wedstrijdformulier.

In de eerste klasse deed Fortuna Wormerveer prima zaken met de 7-0 zege op Hillegom. Na een 4-0 rust liet en de Wormerveerders de gasten alle hoeken van het veld zien. Hillegom trof het dat de tegenstander in de laatste fase het vizier niet meer scherp hadden staan. Zodoende bleef hen een nederlaag met dubbele cijfers bespaard.

Assendelft wist het op eigen terrein tegen AGB niet te redden. Na de 1-0 door Rick Neele wisten de Amsterdammers de score in hun voordeel om te bouwen (1-3).

KFC zag haar wedstrijd in de tweede klasse bij en tegen HSV afgelast worden.

Ook in de derde klasse werden diverse wedstrijden niet gespeeld. Saenden hoefde niet naar Hollandia T en bleef ook de kleding van Sporting Krommenie en Koedijk droog.

Koploper Hercules Zaandam wist een nipte 1-2 zege te boeken bij Bergen. Voor WSV’30 was er vanmiddag geen eer te behalen tegen De Rijp. In Wormer werd een 0-4 nederlaag genoteerd. En ook SVA moest met een sip gezicht terug naar huis vanuit Akersloot. Meervogels’31 zegevierde gedecideerd met 3-0.

In de vierde klasse zijn de ontwikkelingen positief voor RCZ. Zelf wisten de Kalvers met 0-2 te winnen bij BSM waar periodetitelconcurrengt Westzaan de punten deelde met Eendracht’82 (0-0).

Rood Wit Zaanstad had getuige de 6-2 eindstand geen moeite met het bezoekende HYS. Op Schanszicht toonde Zaandijk andermaal in de juiste ‘flow’ te zitten. De 4-1 winst op Geel Wit’20 is daar het bewijs van.

En nu maar afwachten wat kabinet en KNVB overeenkomen voor de resterende weken van dit jaar.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl