Doe mee en maak kans op vrijkaarten optreden singer-songwriter Dayna Kurtz

Gepubliceerd: 03-01-2019 14:01

Doe mee en maak kans op vrijkaarten optreden singer-songwriter Dayna Kurtz

ZAANSTREEK - Luisteraars van het Zaanradioprogramma Het komt voor de Bakker hebben van tijd tot tijd kans op een voordeeltje. Deze keer worden er twee vrijkaarten weggeven voor de voorstelling van Dayna Kurtz in het Zaantheater op 20 januari.

In samenwerking met Podium de Flux is het voor de luisteraars van Zaanradio mogelijk gratis naar het concert te gaan van de zangeres die geroemd wordt om haar warme, krachtige stem en indrukwekkende (slide) gitaarspel. Het concert begint om 16.15 uur, zaal open 15.30 uur.

De Amerikaanse singer-songwriter wordt vergeleken met grootheden als Nina Simone, Marianne Faithfull en Jeff Buckley. Ze trad op met wereldartiesten als Elvis Costello, Richard Thompson, Rufus Wainwright, BB King en Norah Jones. Waarbij laatstgenoemde tevens een goede vriendin is. Zo hebben ze samen diverse nummers opgenomen.

In afwachting van een nieuwe huisvesting gaat Podium de Flux door met concerten op verschillende locaties in de Zaanstreek. Zoals in het Zaantheater. Het Flyuxpand waarin de afgelopen vijf jaar meer dan 550 evenementen hebben plaatsgevonden, is inmiddels gesloten en wordt verbouwd tot appartementencomplex.

Wie kans wil maken op de twee vrijkaarten moet voor 17 januari een mailtje sturen naar kvdb@zaanradio.nl of reageren onder het bericht op onze Facebookpagina.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl