Doelen stellen centraal in Netwerkcafé Zaanstad

Gepubliceerd: 07-01-2019 8:01

Doelen stellen centraal in Netwerkcafé Zaanstad

ZAANSTAD – Het Netwerkcafé Zaanstad vrijdag 11 januari een bijeenkomst voor 50+ werkzoekenden. Centraal staan verschillende workshops die kunnen helpen om persoonlijke doelen te bereiken in het nieuwe jaar.

Natasja Groothuismink, wethouder Werk & inkomen Zaanstad, houdt de inleiding. Voor de pauze kunnen deelnemers kiezen uit de volgende drie workshops: Persoonlijk plan 2019 – Gerhard te Velde (Eager People), Baanloos Maar Niet Waardeloos – Winfried Weel, Baankansen met UWV – Bernik Kooijman.

Werkestafette
Aansluitend op de pauze vertelt Erik Lambooy kort over de Werkestafette. Dat is een motiverend en praktisch programma om elkaar op weg te helpen naar nieuw werk. Binnenkort start de zesde Werkestafette in Zaanstad. Twee derde van de deelnemers heeft binnen een half jaar betaald werk.

Na de pauze is er keuze uit de volgende drie workshops: Persoonlijk plan 2019 (vervolg) – Gerhard te Velde (Eager People), Hoe oordeelt een Recruiter? – Winfried Weel, Van linke soep naar bouillon, jouw LinkedIn-profiel in 2019 – Marjolijn Cohen (www.connect-en-co.nl)

Info en aanmelden

Ga naar Netwerkcafezaanstad.nl voor het gehele programma. Inloop: vanaf 09.00 uur, aanvang 09.30 uur. Einde: 13.00 uur. Locatie: Zaantheater, Nicolaasstraat 3. Deelname is gratis. Koffie en thee voor eigen rekening. Een bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl