Dorcaswinkel weer terug van weggeweest

16-07-2020 10:47

Dorcaswinkel weer terug van weggeweest

ZAANDAM - Dat de achterliggende maanden niet vrolijk makend waren voor de Dorcaswinkel aan de Westzijde zal niemand ontkennen. 'Sluit je aan in de rij' is dan een logische opmerking. Inmiddels is er gelukkig sprake van een betere stemming.

De winkel moest vanwege corona sluiten en de feestelijke opening kon geen doorgang vinden. Er waren geen opbrengsten voor het goede doel en de winkelvrijwilligers moesten de gezelligheid van hun werkplek maandenlang missen.

Gelukkig konden op 3 juni de deuren van de gezellige kringloopwinkel weer open, konden de vrijwilligers hun werk weer hervatten en wisten de klanten de weg naar de winkel nog te vinden.

De Dorcaswinkel kenmerkt zich door zijn frisse uitstraling, mooie producten en scherpe prijzen. De winkel draait volledig op vrijwilligers en de opbrengsten zijn voor hulpverleningswerk in Zuid Sudan.

Wie van spelletjes of puzzelen houdt en ook graag bij wil dragen aan dit werk in Zuid Sudan, kan van 22 juli tot 5 augustus zijn slag slaan. Alle spellen en puzzels kosten dan maar één euro. Een leuke invulling voor een regenachtige dag tijdens de thuisblijfvakantie.

Op dit moment is de Dorcaswinkel geopend van woensdag tot en met vrijdag. Bij aanmelding van voldoende vrijwilligers kan dit uitgebreid worden met de zaterdag. Ook vrijwilliger worden? Aanmelden kan via dorcaswinkelzaandam@dorcas.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl