Duurzaam gluren bij de buren in Wormerland

Gepubliceerd: 22-10-2019 9:10

Duurzaam gluren bij de buren in Wormerland

WORMERLAND – Van plan om duurzame maatregelen te nemen in de eigen woning maar eerst graag uit eerste hand horen hoe de ervaringen met die maatregelen zijn? Dan biedt het platform Nationale Duurzame Huizen Route uitkomst.

In gemeente Wormerland zijn twee adressen, waaronder het adres van wethouder Harold Halewijn in Oostknollendam, waar de huiseigenaren zelf tekst en uitleg geven over hun ervaringen met verduurzaming. Dat is mogelijk tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdagen 2 en 9 november.

Vragen stellen
De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich het hele jaar door kunnen oriënteren op duurzaam wonen en bouwen. Via de website www.duurzamehuizenroute.nl kunnen vragen worden gesteld aan trotse huiseigenaren, die graag hun ervaringen delen.

Wethouder Halewijn: “Mijn huis is aardgasvrij en ik vind het leuk om te delen hoe ik daartoe gekomen ben. Bij grote en kleine stappen in duurzaam wonen is het goed om van elkaar te leren en ervaringen te delen. Verduurzamen kun je samen doen. Inwoners van gemeente Wormerland die interesse hebben zijn op 9 november welkom in mijn huis.”

Nog op zoek naar passende maatregelen? Meer informatie is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl. Ook gemeenten Oostzaan en Landsmeer doen mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl