Een Goede Vrijdag voor Mobiliteit

02-04-2021 11:39

Een Goede Vrijdag voor Mobiliteit

ZAANDAM - Aan de Bristolroodstraat leek het er even op dat er een soort van straatverkoop gaande was vandaag. Diverse modellen rollators en andere hulpmiddelen die de mobiliteit bevorderen stonden er klaar voor gebruik. Het blijkt te gaan om de Dag van de Mobiliteit waar ook de vestiging van Medipoint aan deelneemt.

De achterliggende gedachte is dat organisaties en bedrijven op de Dag van de Mobiliteit één dag hun deuren openen. De Dag van de Mobiliteit brengt mensen in beweging. Beweging draagt bij aan ontwikkeling van mensen. Het is een prachtige mogelijkheid om eens een kijkje in de keuken van een andere organisatie te nemen en kennis te maken met een andere werkplek. Het haalt koudwatervrees weg om buiten de eigen (veilige) organisatie te kijken, prikkelt, roept vragen op, verrast, helpt keuzes te maken en ideeën op te doen. Kortom: een dag meelopen bij een andere organisatie levert meer op dan alleen een gesprek.

Gedurende het hele jaar organiseert Medipoint diverse gratis adviesdagen op verschillende winkellocaties door het land. Tijdens zo'n adviesdag krijgen bezoekers persoonlijk advies, profiteren zij van unieke aanbiedingen en is het mogelijk om de producten vrijblijvend uit te proberen. In Zaandam werkt de afspraakkalender prima. Ieder uur twee belangstellenden die de medewerkers het hemd als het ware van het lijf vragen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl