Een joekel van een boot

Gepubliceerd: 27-09-2021 10:09

Een joekel van een boot

STREEK - Het was voor menig centrumbezoeker even goed kijken. Want wat ligt daar nu in vredesnaam voor een schip aan de kade bij het Zaantheater? Dat blijkt één van de twaalf schepen te zijn van de Duitse riviercruisemaatschappij A-Rosa.

Dat bedrijf beschikt over een moderne vloot van 12 schepen die ongetwijfeld tot de kleurrijksten van Europa horen. Frisse hutten en kleuren over het gehele schip zorgen voor een casual sfeer. Bijzonder is dat A-Rosa met haar 4-sterren-plus riviercruiseschepen een jonger publiek probeert aan te spreken.

Onderdeel van de vloot is ook het z.g. Zonnebloem deel. Dat organiseert talloze vakanties voor reizigers die zorg nodig hebben. Riviercruiseschip MPS de Zonnebloem is volledig geschikt voor deze cruisepassagiers.

Elk jaar worden er nieuwe schepen aan toegevoegd. De schepen zijn allemaal erg netjes; kamers met een flink tweepersoonsbed (of 2×1) en een volledige badkamer. Een volledig buffet (met vrije tafelzitting) staat tot je beschikking voor het ontbijt, lunch en diner. De schepen kunnen een whirlpool op het bovendek hebben, een putting-green, een spa, sauna en uiteraard een lounge waar men ’s avonds bij elkaar komt.


Foto Jerry Jahn

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl