Eerste ronde bekervoetbal

30-08-2020 10:19

Eerste ronde bekervoetbal

STREEK - Het serieuze werk op de voetbalvelden is begonnen. Voorafgaand aan de competitie (start 20-21 september) spelen de diverse standaardteams in de KNVB bekercompetitie. Jisp en Knollendam hebben om uiteenlopende redenen besloten niet deel te nemen aan de strijd om de KNVB beker. Zaterdag konden er onder soms erbarmelijke toestanden toch diverse partijen gespeeld worden.

Blauw Wit W tegen Kon HFC werd afgekeurd. Voor Fortuna Wormerveer (zat) dreigde dat ook even doordat het hoofdveld bol stond. Een snelle actie maakte dat de wedstrijd tegen De Foresters (dit seizoen geen zondag meer) op het veld van vv Knollendam (zie foto) gespeeld kon worden. Dat leverde een spannende wedstrijd op die de Wormerveerders in de laatste minuut in hun voordeel wisten te beslissen.

FC Zaandam ging op bezoek bij ZAP en wist daar keurige 2-2 weg te slepen. In de Zaandamse strijd tussen de Zwartjes en de Oranjehemden (Zaanlandia-ZCFC) werd het net niet gevonden en eindigde de partij zoals deze begonnen was .

DZS ontving op eigen terrein Haarlem-Kennemerland. Met een 3-0 zege werden de beverpunten in huis gehouden.

KFC zaterdag ging op bezoek bij De Blokkers en werden voor het blok gezet getuige de 5-1 nederlaag.

RCZ kon het op sportpark Jagersveld niet bolwerken Jong Hercules en moest een 1-4 nederlaag voor lief nemen. Ook Rood Wit Zaanstad kon tegen Velsen niet aan de goede kant van de score blijven (4-2 nederlaag.

De roodwitte leeuwen van Westzaan wisten DSK met 1-0 te verslaan. Op visite bij Onze Gezellen wist Saenden (zon) met een 0-2 winst in de tas naar huis terig te keren.

RESTEREND
Vandaag staan genoteerd:vv Assendelft-HSV, KFC-De Meer, Hercules Zaandam-Spaarnwoude, Sporting Krommenie - VVA/Spartaan, SVA-Heemstede, WSV'30 - Eendracht '82, Strandvogels-RCZ, Zeemacht-Westzaan en Geinburgia-Zaandijk.


Komende dinsdag 1 september staan op de speelkalender:
Blauw Wit (W) - Koninklijke HFC, Kleine Sluis - Fortuna W (zon) en Sporting Krommenie-Beverwijk.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl