Eerste Zaanstad Beraad na vakantiereces

Gepubliceerd: 26-08-2021 12:08

Eerste Zaanstad Beraad na vakantiereces

ZAANSTAD - Het moet er weer eens van komen. ‘De Zaanse politiek heeft lang genoeg vakantie kunnen vieren’ zou je mogen stellen. De plicht roept en vanavond betekent dat het eerste Zaanstad Beraad in het stadhuis aan het Stadhuisplein 100 in Zaandam. Ongetwijfeld zal de afkorting GR2022 al gaan meespelen in het spel dat democratie heet. Want op 16 maart 2022 zullen de volgende gemeenteraadsverkiezingen plaatshebben.

Vanavond is het traditionele ‘vragenuurtje’ vanuit de politiek flink gevuld, terwijl er vanuit de burgerij een inspreker van de Turfakker uit de wijk Westerkoog is die het wil hebben over volgens zijn schrijven heel veel bouwwerken in voortuinen plus schuurtjes en carports die allemaal zonder vergunning zijn geplaatst.

Op de reguliere agenda staan o.a. de Zienswijze uitgangspunten Maatschappelijke Visie, Strategie bedrijventerreinen, Zienswijze Nota Woonbebouwing Zaanstad 2020, Zienswijze Nota Woonbebouwing Zaanstad 2020, Knarrenhof, Zienswijze Ontwerpbegroting en Uitvoeringsprogramma Mobiliteit VRA en tot slot ook een discussie over Vervoerregio Amsterdam aandeelhouder GVB.

Het einde van deze eerste Zaanstedelijke vergaderavond staat op de website vooralsnog op 23.10 uur.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl