Energiecafé over nieuwe Stappensubsidie

05-11-2019 08:08

Energiecafé over nieuwe Stappensubsidie

ZAANSTAD - Zaanstad houdt vandaag, 5 november, samen met het Duurzaam Bouwloket een Energiecafé in de Vertoeving aan de Westzijde. Hier worden belangrijke ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en wonen besproken. De nieuwe Stappensubsidie van de gemeente Zaanstad staat dit keer centraal.

De Stappensubsidie dekt dertig duurzame maatregelen in de woning. De maatregelen brengen de energierekening omlaag, zorgen voor een goed geïsoleerde woning en zorgen voor meer duurzame energie. De subsidie dekt zelfs maatregelen die horen bij funderingsherstel.

Tijdens het Energiecafé is er ook mogelijkheid vragen te stellen over de lopende collectieve inkoopactie voor zonnepanelen en isolatie. Deze actie organiseert de gemeente samen met Winst uit je Woning.

Energiecafé valt in de week van de Nationale Duurzame Huizen Route Het Energiecafé valt in de week van de Nationale Duurzame Huizen Route.

 

Locatie is de Vertoeving op Westzijde 80, inloop vanaf 19.00. Om 19.30 start het programma tot ongeveer 21.30. De toegang is gratis.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl