Energiecafé voor VvE's

Gepubliceerd: 19-09-2019 9:09

Energiecafé voor VvE's

ZAANDAM - Zaanstad houdt op 24 september een Energiecafé speciaal gericht op Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Locatie is De Vermaning, Westzijde 80. 

De gemeente Zaanstad vindt het belangrijk dat alle woningeigenaren op de hoogte zijn van de mogelijkheden om een woning te verduurzamen. Ook als er meerdere eigenaren in een complex wonen. Voor een Vereniging van Eigenaren gelden andere mogelijkheden bij verduurzaming dan voor een individuele woningeigenaar.

Tijdens het Energiecafé krijgen VvE’s informatie over verschillende maatregelen om de woningen te verduurzamen én de energierekening omlaag te brengen, zoals isolatie, energiezuinige verlichting, zonnepanelen en duurzame verwarming.


Daarnaast is er speciale aandacht voor de Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds. Ook het Duurzaam Bouwloket is aanwezig om allerlei praktische vragen te beantwoorden.

Inloop vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur. VvE's die aanwezig willen zijn (maximaal twee leden per VvE), kunnen zich aanmelden via https://nieuwzaansklimaat.zaanstad.nl/initiatieven

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl