Er wordt weer gelachen bij VV Knollendam

07-03-2021 08:56

Er wordt weer gelachen bij VV Knollendam

OOSTKNOLLENDAM - Een beeldbepalend bord mag je het gerust noemen. Bij de entree van het sportcomplex van de VV Knollendam is het affiche-bordje bij de brug niet meer weg te denken. Bijna tien jaar staat het er nu; bedoeld voor het aankondigen van wedstrijden. Alleen het afgelopen jaar even niet. De reden is alom bekend.

In de KnolKnal Nieuwsbrief 134 (3e jaargang) is het een blije redacteur Bart van der Laan die kan melden dat niet alleen de selectie weer blij was op het veld te staan. 'Dat gold eveneens voor de spelers van het 3e en 4e. Ook trainer Andy was enthousiast, zeker over de opkomst. Zijn groep telde maar liefst twintig spelers. Hij begon met een warming up en ging daarna in verschillende groepjes verder, allemaal-corona proof. ''Kortom, we hebben heerlijk kunnen trainen'', liet hij weten. Knollendam 4 oefende aan de straatkant, met maar liefst 13 spelers.' 

In de Nieuwsbrief steevast ook een foto met een verhaaltje. In dit geval betrof het er een uit de categorie 'Voetbal' helpt met opruimen van zwerfvuil. Niet op het eigen complex overigens. 'Dat ziet er altijd brandschoon uit' weet Van der Laan. 'Het ging om afval achtergelaten na de luilakhoop, dichtbij de Zaan. Er lag veel plastic rommel, houtresten en piepschuim. Alles is mede via de VVK-kliko's afgevoerd.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl