Er zit muziek in De Zaanstroom

30-03-2020 11:41

Er zit muziek in De Zaanstroom

WORMERVEER - Een oproep om mee te doen met een unieke manifestatie. Dat doen Ellen Klooster en Jordi van Zelst van GezondPlus. Hun uitnodiging wordt van harte ondersteund door de Gebr. Fieretti en Edwin en Sandra Slot.

De bedoeling is om woensdag te bewegen op muziek. 'Geheel passend in de corona-maatregelen' benadrukken alle betrokkenen. De vraag is natuurlijk waar dit zich af zal spelen. 

'Gewoon vanaf de balkon bij de Zaanstroom, of live op de Facebook pagina Wormerveer vanuit uw eigen huis! Wij bewegen en spelen op de binnenplaats van de Zaanstroom' klinkt het enthousiast uit de monden van Ellen en Jordi.

Woensdag 1 april om 14.00 uur verwachten de organisatoren heel veel gezelligheid, muziek, dans, toneel en heel veel humor! Dit alles met als motto: 'Samen komen wij door de coronacrisis heen!' 

LET OP: Het is niet de bedoeling om als bewoner van de Zaanstroom naar buiten te komen. 'Dat is echt niet de bedoeling. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen. Iedereen kan vanuit huis de live-stream volgen op Facebook Wormerveer. '

Wie het ook leuk vindt als het gezelschap langs komt laat dat vooral weten. 'Wij willen graag iets betekenen voor onze prachtige Wormerveerders en de gehele Zaanstreek, en de lieve mensen die het zwaar hebben deze onwerkelijke periode.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl