Er zit weer muziek in New Moon Orchestra

Gepubliceerd: 31-05-2021 15:05

Er zit weer muziek in New Moon Orchestra

ZAANDAM - Een repetitie in de open lucht betekende j.l. zondag dat het hele New Moon Orchestra voor de eerste keer sinds eind 2020  weer live bij elkaar kwam op een prachtige locatie, bij BIND. Behalve een repetitie in de open lucht verzorgden de musici ook een kort optreden.

Natuurlijk hebben de orkestleden onderling contact gehouden. In het New Moon Orchestra spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals samen met elkaar. Zij spelen muziek uit de hele wereld op instrumenten uit de hele wereld en in alle stijlen, van klassiek tot meezingers. 


Tijdens de lange ‘pauze’ tussen repetities door waren er online bijeenkomsten. Het New Moon Orchestra streeft ernaar 13 juni weer een repetitiedag te houden, af te sluiten met een optreden. Deze is vrij toegankelijk, dus wees welkom om te komen kijken.

Speeldagen zijn op wisselende locaties, dus houd de Facebookpagina van het New Moon Orchestra, of de agenda op de FluXus-site in de gaten om te zien wanneer en op welke locatie de volgende speeldag is.

Blazers gezocht
Het orkest is nog op zoek naar blazers. wil je meedoen of ken je iemand anders die mee wil doen? Laat het weten en meld je aan per mail aan bij glommerse@fluxus.nl.

Over het New Moon Orchestra
Het orkest is een initiatief van FluXus en Arthur Wagenaar, componist uit de Zaanstreek in samenwerking met Taalcafé De Sluis.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl