Erelid Fortuna Wormerveer Fred Wouda overleden

02-02-2019 11:21

Erelid Fortuna Wormerveer Fred Wouda overleden

WORMERVEER - Fortuna Wormerveer heeft vrijdag het overlijden van clubman en erelid Fred Wouda bekendgemaakt. Op de site van de club staat te lezen: "De achtbaan waarin ons erelid Fred Wouda terecht was geraakt is vanmorgen abrupt tot stilstand gekomen. Fred is op 71-jarige leeftijd overleden. De strijd die hij vol overtuiging wilde aangaan is helaas van heel korte duur geweest."

Wouda was een bekend gezicht op de club. "Wie Fortuna zei kwam haast als vanzelf op Fred Wouda", zo staat te lezen op de site van Fortuna Wormerveer. "Vanaf 2003 heeft hij zich enorm gemanifesteerd op velerlei gebied. Want als er toch één handig was... juist ja, Fred. Op het gebied van gebouwen- en accommodatiebeheer was hij goud waard voor onze vereniging." Inmiddels is er een uitgebreider bericht verschenen.

Fusie
Fortuna Wormerveer ontstond in 2003 na een fusie met WFC en QSC. Fred Wouda maakte die fusie als voorzitter van QSC vanaf de eerste rij mee. De afgelopen jaren was Wouda met grote regelmaat op de club te vinden. RTV Zaanstreek portretteerde Wouda in 2017 als onderdeel van de serie "De Clubman". Daarin vertelt Wouda zich geen leven zonder de club te kunnen voorstellen.

Bekijk hieronder het portret van Fred Wouda:


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl