Even geen wandelingen in het Twiske

07-01-2022 09:31

Even geen wandelingen in het Twiske

STREEK - Het valt Inge Timmer en Rob Wit, de stuwende krachten achter de succesvolle wandelochtenden elke week in het Twiske, zwaar. De wandelgroepen (circa zeventig mensen) die zich elke week in Het Twiske melden moeten even geduld hebben. Timmer en Wit zien zich genoodzaakt voorlopig het wandelen stil te leggen vanwege de strenge lockdownmaatregelen.

Het is Zaandammer Rob Wit die het betreurt dat het alweer voor de derde keer is dat het wekelijkse wandelen stil is komen te liggen. “Voor veel mensen is het wekelijkse wandelen, dat inmiddels in vijf groepen ieder met een begeleider, wordt uitgevoerd een belangrijk moment om in beweging te komen. Vooral het socialiseren tijdens en na het wandelen heeft voor wandelaars veel waarde in de toch niet al te vrolijke periode waar we momenteel in verkeren.”

Aangepaste vorm
Inge Timmer en Rob Wit zullen met plannen komen om weer snel te starten, al zal het in aangepaste vorm zijn. Het afgelopen jaar was zeer succesvol; het aantal wandelaars is fors gegroeid. Tot het laatst waren er wekelijks nieuwe aanmeldingen van wandelaars. Ook werd er in oktober een congres georganiseerd waar gezond natuurwandelen door vier bekende gastsprekers werd belicht.

‘Gezond 2022!’
Het duo Timmer en Wit prijst zich gelukkig dat zij alle deelnemers via de Whatsapp Twiske wandelgroep snel kunnen bereiken en communiceren wanneer de cyclus weer zal gaan starten. "Wij wensen ook namens de tien enthousiaste wandelbegeleiders iedereen een gezond 2022 met veel wandelplezier.”

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl