FC Zaandam en Zaanlandia mogen doorpraten over fusie

30-09-2020 11:45

FC Zaandam en Zaanlandia mogen doorpraten over fusie

ZAANDAM – Dat is de conclusie die getrokken mag worden na de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van 28 september j.l. die door beide verenigingen was belegd. Op de agenda van die bijeenkomsten stond slechts één onderwerp: het voorstel om de fusiemogelijkheden tussen FC Zaandam en z.v.v. Zaanlandia nader uit te werken.

Begin juli hebben de besturen van FC Zaandam en Zaanlandia de leden geïnformeerd over de verkennende gesprekken met elkaar. Het doel van deze verkennende gesprekken was om te beoordelen of er binnen de beide besturen voldoende draagvlak aanwezig was om de mogelijkheden te onderzoeken van een toekomstige fusie tussen beide verenigingen. Gelijktijdig is aangegeven dat er voldoende draagvlak moet zijn onder de leden om de mogelijkheden van een fusie verder te onderzoeken.


Omdat een positief besluit werd genomen zal er in de komende maanden een fusievoorstel tussen FC Zaandam en z.v.v. Zaanlandia worden uitgewerkt middels het instellen van werkgroepen. Dit fusievoorstel zal vervolgens in een Buitengewone Algemene Ledenvergadering te houden in december 2020 aan de leden worden voorgelegd. Het is dan ook de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van december 2020 waarin (pas) definitief wordt besloten of de fusie al dan niet daadwerkelijk doorgang kan vinden.
Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl