FC Zaandam en Zaanlandia nog niet gefuseerd

22-09-2021 08:05

FC Zaandam en Zaanlandia nog niet gefuseerd

ZAANDAM - Dat de voorgenomen fusie tussen de voetbalbolwerken Zaanlandia en FC Zaandam er gaat komen betwijfeld niemand meer. Bij belangrijke beslissingen op dat gebied (Buitengewone Algemene Ledenvergaderingen) is het noodzakelijk dat het vereiste aantal leden aanwezig is om een besluit te kunnen nemen over de fusie.

Eerder al, op 28 september 2020, is tijdens een Buitengewone Algemene Ledenvergadering aan de leden van FC Zaandam en Zaanlandia gevraagd of de besturen de fusiemogelijkheden konden uitwerken. Dit voorstel is met meerderheid aangenomen en vervolgens is een fusiewerkgroep bestaande uit bestuursleden van beide verenigingen aan de slag gegaan. De afgelopen maanden heeft de fusiewerkgroep gewerkt aan een brochure waarin de mogelijke fusie tussen beide verenigingen op hoofdlijnen is beschreven.

Op 20 september 2021 heeft een Buitengewone Algemene Ledenvergadering bij beide toekomstige partners plaatsgehad om dit fusievoorstel voor te leggen aan de leden. Op deze vergaderingen was het vereiste aantal leden niet aanwezig om een besluit te kunnen nemen over de fusie.

Daarom heeft het bestuur van zowel FC Zaandam als Zaanlandia een nieuwe Buitengewone Algemene Ledenvergadering uitgeschreven op 4 oktober 2021, aanvang 20.00 uur.

Tijdens deze vergadering zal door de dan aanwezige leden het besluit genomen worden over het fusievoorstel van FC Zaandam en zvv Zaanlandia. Dit zal tevens het enige agendapunt van deze avond zijn.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl