Filmhuis De Fabriek klaar voor ontvangst van maximaal 30 bezoekers

Gepubliceerd: 20-05-2020 11:05

Filmhuis De Fabriek klaar voor ontvangst van maximaal 30 bezoekers

ZAANDAM – Het was flink wachten. Geduld is een schone zaak zoals wij allen inmiddels weten. Gelukkig is er nu voor de filmliefhebbers goed nieuws. Vanaf 1 juni (onder voorbehoud!) opent De Fabriek weer de deuren voor hooguit 30 bezoekers per vertoning.

Tot nu toe was een groot deel van het Fabrieks aanbod (ruim 50 films!) online te vinden bij Picl. Ga daarvoor naar https://picl.nl/theaters/de-fabriek/


Als geschreven zal er binnenkort ook weer een bezoek kunnen worden gebracht aan het pand in de Jan Sijbrandsteeg 12. Deze week is er eerst online nog iets bijzonders te beleven. De film GOUD gaat 20 mei online in première via De Fabriek op Picl

De jonge turner Timo is een gouden belofte die zich gesteund, gekoesterd en geliefd weet door zijn gehandicapte vader Ward. Een hecht vader-zoon-verbond, gesmeed bij het vroegtijdige vertrek van een moeder, en versterkt door zorg en afhankelijkheid. Het doel is helder en het pad al lang geleden uitgezet. Timo’s streven en dat van Ward komen naadloos overeen. Maar waar Ward hoop voelt, voelt Timo een heilige plicht.

Een film van Rogier Hesp | Nederland, 2020, 90 minuten. Met David Wristers, Marcel Hensema, Loes Haverkort

EXCLUSIEF ONLINE NAGESPREK GOUD MET HOOFDROLSPELER DAVID WRISTERS
Deze week gaat de nieuwe Nederlandse film Goud in landelijke première. Speciaal voor De Fabriek verschijnt donderdag 21 mei 's avonds een nagesprek met hoofdrolspeler en voormalig Nederlands jeugdkampioen turnen David Wristers (en onder voorbehoud met debuterend speelfilmregisseur Rogier Hesp). Het nagesprek is te bekijken wanneer het u uitkomt, nadat u de film gezien heeft (of ervoor, als u wel tegen een spoiler kunt).

Het nagesprek met David Wristers (en mogelijk Rogier Hesp) is vanaf donderdag 21 mei 21.30 te zien op de speciale Facebook event pagina of IGTV, Instagram.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl