FluXus by Night: start creatief nieuwjaar

Gepubliceerd: 30-12-2018 10:12

FluXus by Night: start creatief nieuwjaar

ZAANDAM - Het nieuwe jaar creatief beginnen? Kom vrijdagavond 11 januari naar FluXus by Night als hét nieuwjaarsfeestje om 2019 goed mee te beginnen.

Na een spectaculaire opening kunnen de bezoekers dwalen door het gebouw aan de Klaas Katerstraat 7b in Zaandam. De kick off van FluXus by Night is om 19.30 uur. Een aantal artiesten, kunstenaars en professionals uit het FluXus netwerk hebben een spectaculaire show ontworpen waarin licht de hoofdrol speelt.

Vanaf 20.00 uur zijn er inspirerende workshops en verrassende acts. Zo zijn er op zolder verhalen te horen die worden ondersteund door vioolklanken. Er is een WOORDspel voor groot en klein waarbij met een veer beschreven kan worden wat er op 't hart ligt. Word helemaal zen met het vouwen van mini-origami of laat je opzwepen door swingende Afrikaanse dans. Kortom, veel te zien en beleven.

Tussen 22.00 en 23.00 uur wordt het hele feest afgesloten met de verloting van culturele prijzen en een muziekoptreden. Het volledige programma staat op www.fluxus.nl/agenda

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl