Geduld beloond: na een jaar weer muziek in Jisp

Gepubliceerd: 21-09-2021 11:09

Geduld beloond: na een jaar weer muziek in Jisp

STREEK - Het is bijna een jaar geleden dat de laatste tonen klonken door de Jisperkerk. Eindelijk is het weer zover en openen zij de deuren voor een nieuwe concertreeks. Zaterdag 25 september keert sopraan Lenneke Ruiten, na een internationale carrière, terug naar Jisp. Samen met Thom Janssen (piano) spelen en zingen zij mooiste liederen uit de Hoog- en Laatromantiek.

Gerenommeerde musici en aanstormend talent uit binnen- en buitenland treden komend seizoen op. Musici die vorig jaar zijn geannuleerd, staan nu weer op het programma. Ook zij kijken uit om voor publiek te mogen spelen. Komende zaterdag 25 september is het sopraan Lenneke Ruiten die, na een internationale carrière, terug keert naar Jisp. Samen met Thom Janssen (piano) speelt en zingt zij mooiste liederen uit de Hoog- en Laatromantiek: Grieg, Chausson, Rachmaninov. Deze stukken lijken wel micro-opera’s voor één solist.

De bijzondere, intieme sfeer, de uitstekende akoestiek en de zang van Ruiten, zullen zorgen voor een geweldige start van het seizoen.

De kaarten kosten € 18 per concert. Een abonnement afsluiten is ook een optie, dan betaalt de liefhebber slechts € 15 per concert. Kaarten reserveren kan via reserveren@concertjisp.nl of kijk op
www.concertjisp.nl voor het telefoonnummer.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl