Geen SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2021

23-02-2021 14:00

Geen SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2021

STREEK - Met het welhaast overbekende lood in de schoenen is het Leo Adema die namens SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2021 andermaal met slecht nieuws komt. In 2020 moest hij dat al doen en ook voor dit jaar is er die droeve mededeling. Het KWF heeft besloten om alle Samenlopen voor 2021 te annuleren.

Het besluit om te stoppen met de organisatie van de SamenLoop Zaanstad 2021 hakt er ook nu weer in bij alle betrokkenen. De voorbereidingen liepen goed. Door corona was de SL in eerste instantie uitgesteld. Er was hoop dat de SL in 2021 wel zou kunnen doorgaan. Adema kan zich voorstellen dat alle betrokkenen teleurgesteld zijn: 'Misschien heb je het gevoel dat je inspanningen voor niets zijn geweest, maar dat is zeker niet het geval. Met uw inzet voor SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2021 heeft u een belangrijke bijdrage geleverd aan het ideaal van KWF: een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker.'

De giften
Het inschrijfgeld van de SamenLoop is een gift aan KWF. Deze giften worden zorgvuldig besteed aan de missiedoelen van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. 'Als u niet aan een andere SamenLoop wil deelnemen en uw inschrijfgeld niet als gift aan KWF wilt doneren, is het mogelijk om de €15,- inschrijfgeld terug te vragen' zo legt Adema uit.  'Stuur in dat geval een bericht met betaalbewijs aan Zaanstad@samenloopvoorhoop.nl.'

Andere giften
De opbrengsten die ontvangen zijn via SamenLoop Zaanstad worden gedoneerd aan KWF. Wie aanspraak wil maken op een teruggave van giften, kan dit persoonlijk melden door een e-mail met betaalbewijs te sturen aan Zaanstad@samenloopvoorhoop.nl.
Er is tot medio maart de gelegenheid om aan te geven of betrokkenen aanspraak willen maken op restitutie. Daarna zet KWF de restitutie in gang en wordt het bedrag op de desbetreffende bankrekening bijgeschreven.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl