Gemeenteraad durft het weer aan

Gepubliceerd: 27-05-2021 11:05

Gemeenteraad durft het weer aan

ZAANSTAD - Door omstandigheden gedreven hebben de leden van de gemeenteraad van Zaanstad en het college van B&W maandenlang moeten vergaderen via de digitale snelweg. Starleaf Spotlight was de permanente toevoeging bij talrijke vergaderingen. Per vandaag zal dat over zijn. Dan is de raadszaal weer de plaats waar het debat zal plaatshebben. Zoals het hoort.

Het traditionele vragenuurtje bij het Zaanstad Beraad zal nog wel in digitale vorm blijven bestaan. Daarin o.a. vanuit de PvdA vragen over Toenemende (jeugd)overlast in Saendelft, vanuit de PvdD naar aanleiding van het overlijden van schapen uit de schaapskudde van Rinnegom en ook vragen van CDA, DZ en LZ over de zoektocht naar drie nieuwe bestuursleden voor Stichting de Zaanse Schans en het regisseursgehalte ter plekke.

Voorafgaand aan de openbare zitting in de raadszaal zal wethouder Groothuismink een geheime mededeling doen over de steekpartij op de Veldvliegerweg.

Vanaf 19.00 uur zal er onder voorzitterschap van burgemeester Hamming vergaderd gaan worden. Op de agenda tal van onderwerpen. Deze zijn terug te vinden op https://zaanstad.raadsinformatie.nl/vergadering/780444/Raadsvergadering%2027-05-2021

De raadsvergadering zal ook via die webpagina live te volgen zijn.


Op de foto de nog lege raadszaal. Vanavond zal dat eindelijk weer anders zijn

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl