Gemeenteraadsvergadering live in beeld

Gepubliceerd: 18-09-2021 9:09

Gemeenteraadsvergadering live in beeld

WORMERLAND - Er zal dinsdag 21 september weer sprake zijn van een hoog politiek gehalte in het voormalige het dorpshuis van Wijdewormer. Het pand aan het begin van de Noorderweg in Neck staat vanaf eind februari dit jaar bekend onder de naam 1456. Het college van B&W van Wormerland zal daar dinsdag onder voorzitterschap van burgemeester A.J. Michel-de Jong vanaf 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur in discussie gaan met de gemeenteraad.

Zoals de laatste maanden te doen gebruikelijk zal een reportageteam van ZaanTV rechtstreeks verslag doen van de vergadering. Publiek is niet welkom bij deze bijeenkomst. Op de agenda staat een enorme lijst aan onderwerpen. Voor RTV Zaanstreek (waaronder ZaanTV) is punt 14 van groot belang. 


Daarin moet Wormerland bepalen of zij daadwerkelijk het voorbeeld van 'grote broer' Zaanstad zal volgen. Uit de tweet van wethouder Berkhout blijkt dat hij het besluit al genomen heeft. 

De grote vraag is natuurlijk in hoeverre zijn standpunt navolging zal krijgen. Aan aandacht van RTV Zaanstreek heeft hij in de achterliggende jaren niet te klagen gehad. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl