Genomineerden Zaans Erfgoedprijs 2018 bekend

Gepubliceerd: 05-11-2018 20:11

Genomineerden Zaans Erfgoedprijs 2018 bekend

ZAANSTREEK - Jelle van der Weide uit Krommenie, Willem Hos uit Assendelft, Nico Koelemeijer uit Wormer en Ron Sman uit Zaandijk zijn genomineerd voor de Zaans Erfgoedprijs 2018. 

Wie met de prijs, beschikbaar gesteld door vereniging Zaans Erfgoed, naar huis gaat blijkt pas tijdens de ledenvergadering op zaterdag 10 november. Alle vier hebben een specifieke bijdrage geleverd aan het Zaanse Erfgoed.
 
De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan een Zaankanter die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het Zaanse Erfgoed. De te winnen prijs is telkens van een andere Zaanse kunstenaar. Ook dit jaar is het weer een verrassing waar de prijs uit bestaat. Naast de winnaar krijgt ook één van de genomineerden, gemotiveerd, een eervolle vermelding.
 
De jury wordt gevormd door het bestuur van de vereniging, waarvan Cees Kruit de coördinator van de verkiezing is. Tijdens deze ledenvergadering, ook toegankelijk voor geïnteresseerden en die vanaf 10.00 uur wordt gehouden in de Vermaning, Noorderhoofdstraat 46 in Krommenie, wordt ook een nieuwe voorzitter gekozen. Tevens geven bestuur en werkgroepen een toelichting op hun plannen en activiteiten voor 2019.
 
Zie ook: www.zaanserfgoed.nl Op bijgaande foto een detail van een stand op de afgelopen Erfgoedmarkt.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl