Genomineerden Zaanse Zakenvrouw 2019 bekend

Gepubliceerd: 16-05-2019 19:05

Genomineerden Zaanse Zakenvrouw 2019 bekend

ZAANSTREEK – De datum 26 juni is voor vier ondernemende vrouwen uit de Zaanstreek een zeer belangrijke datum. Want dan wordt tijdens het ZaanLinQ Event bekend gemaakt wie van hen de eretitel Zaanse Zakenvrouw 2019 wint. De genomineerden zijn nu bekend gemaakt! 

Tekst en foto's: Dirk Karten

 

Wordt het Christell Bart van Bart Natuursteen uit Zaandijk? Gaat Jolanda Buhrs van slijterij Drinks & Gifts uit Krommenie met de prijs naar huis? Wint Floor Kliffen van Cotton Spa uit Zaandam of pakt Jacqueline Koel van Koel&Co uit Koog aan de Zaan de titel?


Nu één categorie
Dit jaar is er één categorie om uit te kiezen met vier genomineerden. ,,Een aparte titel voor de zakenvrouw ‘zonder personeel’ geeft een stempel die we niet willen hebben. Bovendien doen ‘eenpitters’ zakelijk gezien niet onder voor onderneemsters mét personeel”, aldus Petra Derlagen, voorzitter van het vrouwennetwerk ZaanLinQ.

Ze is tevreden over de diversiteit van de vier genomineerden voor de verkiezing tot Zaanse Zakenvrouw 2019. ,,Van onderneemsters die prachtige producten verkopen, jarenlang ervaring hebben in een bijzondere dienstverlenende markt, nog maar heel jong én al succesvol zijn tot iemand die in de detailhandel geslaagd onderneemt (heel knap vandaag de dag). Ik ben blij niet zelf een keuze te hoeven maken wie de titel krijgt.”

Zaantheater
Als vanouds vindt het ZaanLinQ Event plaats in het Zaantheater. Naast de kleine- wordt dit jaar ook de grote zaal erbij getrokken. Bezoekers mogen een spetterende zakenparty verwachten. Zo is Angela Groothuizen gastvrouw en bestaat de mogelijkheid op de afterparty te swingen op muziek van de zussen Klemann alias Loïs Lane. Pacelle van Goethem zal als coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen aan de zakenvrouwen én mannen (die zijn van harte welkom) verklappen hoe je met overtuiging zelfs ijs aan Eskimo’s kunt verkopen.

Publieksprijs
Naast de keuze van de vakjury bestaat dit jaar ook de kans voor het publiek om een van de vier genomineerden in de prijzen te laten vallen. Via https://zaanlinq.nl/ en de sociale mediakanalen van ZaanLinQ is het mogelijk een stem uit te brengen op degene die met de Publieksprijs 2019 naar huis gaat.

Kaartverkoop
Met het erbij trekken van de grote zaal is er meer ruimte dan ooit voor zakelijk Zaanstreek om het ZaanLinQ Event 2019 mee te maken. Naast een sterk programma, de spannende verkiezing, de spetterende afterparty met Lois Lane is er een overheerlijk buffet en natuurlijk uitgebreide mogelijkheden om te netwerken. Kaarten zijn te koop via: https://zaanlinq.nl/zaanlinq-event-2019/

Op de website is ook het complete programma te vinden. Per verkocht kaartje schenkt ZaanLinQ € 2,50 aan de stichting [Z]aan de Wandel. Aanvang 16.00 uur, einde 21.30 uur.

Op bijgaande foto’s de foyer van het Zaantheater, goed gevuld met Zaanse zakenmensen. En Caroline van Velze, eigenaar/art director van Zuiver BV uit Westzaan die in 2017 Beste Zaanse Zakenvrouw werd.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl