Genomineerden Zaanse Zakenvrouw 2019 stellen zich voor

Gepubliceerd: 21-05-2019 11:05

Genomineerden Zaanse Zakenvrouw 2019 stellen zich voor

ZAANSTREEK – Wordt het Christell Bart van Bart Natuursteen uit Zaandijk? Gaat Jolanda Buhrs van slijterij Drinks & Gifts uit Krommenie met de prijs naar huis? Wint Floor Kliffen van Cotton Spa uit Zaandam of pakt Jacqueline Koel van Koel&Co uit Koog aan de Zaan de titel? Op 26 juni wordt tijdens het ZaanLinQ Event bekend gemaakt wie van hen de eretitel Zaanse Zakenvrouw 2019 wint. Vooruitlopend stellen de genomineerden zichzelf in een vierluik voor. Vandaag: Christell Bart van Bart Natuursteen uit Zaandijk.

Christell Bart, genomineerd voor Zaanse Zakenvrouw 2019

,,Als Brabantse bakkersdochter heb ik bijna 30 jaar geleden de Zaanstreek leren kennen. Mijn loopbaan is bijzonder kronkelend gelopen. Van kapster tot receptioniste tot drijvende kracht achter Bart Natuursteen. Door mijn hele wisselende loopbaan kreeg ik al snel de stempel ‘self made woman’.

In 2005 stond mijn wereld op zijn kop toen bij mij borstkanker werd geconstateerd. Ik ben enorm dankbaar dat ik hier goed doorheen ben gekomen. Mede hierdoor ben ik heel gemotiveerd bedrijfskunde gaan studeren waarmee ik zaken die ik al kende vanuit de praktijk nu theoretisch kon onderbouwen.

Wij bestaan als Bart natuursteen al ruim 70 jaar. Mijn man is de derde generatie en de vierde generatie volgt. Onze oudste zoon Lars werkt ook sinds één jaar in ons bedrijf. Wij verwerken platen natuursteen tot elk gewenst eindproduct voor de bouw, interieur en grafmonumenten. Dit was voor mij een compleet nieuwe wereld. Leergierig als ik ben, heb ik me verdiept in ons mooie ambacht.

Sinds 2008 ben ik mede-eigenaar en hebben we ons bedrijf verder laten groeien. Maar dan heel bewust zonder het ambacht uit het oog te verliezen. Ik onderneem in de breedste zin van het woord. Van inkopen tot verkopen, calculeren en begeleiden van grote bouwprojecten tot belangenbehartiging van natuursteen in het algemeen. We dienen hele verschillende markten, wat mijn werk uitdagend en zeer afwisselend maakt. Ik voel een enorme passie voor ons product en voor ons mooie ambacht. Het is voor mij een voorrecht om jeugd te inspireren om zeker ook te denken aan werken met je handen.

Daarnaast voel ik als succesvol ondernemer en zeker ook als mens de behoefte om wat terug te geven aan de maatschappij. Dit heb ik gevonden in onder meer mijn gepassioneerde inzet voor [Z]aan de Wandel, waarvan de opbrengst gaat naar borstkankeronderzoek en Anna’s Huis. Genomineerd zijn voor de Zaanse zakenvrouw Verkiezing voelt als een kroon op mijn werk. Ik hoop met mijn levensverhaal anderen te inspireren.”


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl