Genomineerden Zaanse Zakenvrouw 2019 stellen zich voor

Gepubliceerd: 22-05-2019 9:05

Genomineerden Zaanse Zakenvrouw 2019 stellen zich voor

ZAANSTREEK – Wordt het Christell Bart van Bart Natuursteen uit Zaandijk? Gaat Jolanda Buhrs van slijterij Drinks & Gifts uit Krommenie met de prijs naar huis? Wint Floor Kliffen van Cotton Spa uit Zaandam of pakt Jacqueline Koel van Koel&Co uit Koog aan de Zaan de titel? Op 26 juni wordt tijdens het ZaanLinQ Event bekend gemaakt wie van hen de eretitel Zaanse Zakenvrouw 2019 wint. Vooruitlopend stellen de genomineerden zichzelf in een vierluik voor. Vandaag deel twee: Jolanda Buhrs van slijterij Drinks & Gifts uit Krommenie.

Jolanda Buhrs, genomineerd voor Zaanse Zakenvrouw 2019
 
,,Ik ben trots om na zeven jaar opnieuw genomineerd te zijn voor de titel Zaanse Zakenvrouw. Er is best veel veranderd. Ik heb weer zoveel geleerd in de tussentijd en veel ervaringen opgedaan. Ik voel mij veel sterker. Ook heb ik fouten gemaakt. Maar van elke fout leer je en word je sterker.

Onze slijterij Drinks & Gifts bestaat nu elf jaar in Krommenie. Wij zijn geheel zelfstandig en zijn nergens bij aangesloten. Dit betekent je eigen inkopen doen en promoties maken. Hierdoor is ons assortiment uniek, veelzijdig en zeer gespecialiseerd. Klanten komen eigenlijk uit heel Nederland. Wij zijn zeker niet alleen in de Zaanstreek bekend.

Ook online zijn wij sterk, we leveren door de hele wereld. Dit komt doordat we unieke producten verkopen. Ook voor bedrijven kunnen we relatiegeschenken overal in Nederland én daarbuiten bezorgen. We leveren aan horeca en verenigingen in de buurt. Die steunen wij dan weer met sponsoring. Ook verschillende bierbrouwers steunen wij in hun groei met hun crowdfunding-projecten. Ik houd van sociaal ondernemen: voor wat, hoort wat. Ik probeer zoveel mogelijk met ondernemers in de buurt samen te werken.

Daarnaast hebben wij dit jaar een actie voor Anna’s Huis in Zaandam. Dit huis biedt steun voor mensen die leven met kanker. Bij diverse producten in onze winkel gaat bij verkoop een bijdrage naar Anna’s Huis. Ook gaat dit jaar een deel van de opbrengst van onze relatiegeschenken/kerstpakketten naar dit goede doel.

Regelmatig organiseren wij activiteiten zoals proeverijen. Dat kan voor dertig man zijn, maar ook voor honderdvijftig mensen. We organiseren zelfs whiskyreizen naar Schotland met twintig personen.

Nu ik genomineerd ben, wil ik laten zien dat een stenen winkel nog steeds kan bestaan en winstgevend kan zijn. De supermarkten worden steeds sterker en ook online worden webshops steeds belangrijker. Met een stenen winkel moet je continu bezig zijn en je laten zien. Ons assortiment wisselt elke week, onze etalages zijn elke keer weer een plaatje en op social media zie je ons elke dag.

Daarom staan wij in de slijtersbranche nog steeds in de top 10 van beste Slijterijen van Nederland. Als zelfstandige ondernemer met een winkel moet je daarom zeker een goede zakenman/vrouw zijn.”

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl