Geslaagde Haringfietstocht voor Cornerleden

Gepubliceerd: 18-06-2020 19:06

Geslaagde Haringfietstocht voor Cornerleden

STREEK - De Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner staat bekend om haar altijd gevarieerde bijeenkomsten. Donderdagmiddag stond er een heel bijzonder evenement op de agenda: een unieke haringfietstocht voor Cornerleden: samen fietsen met de (zakelijke) partner en/of collega in deze Haringtocht door Zaanstad.

De oorspronkelijk geplande Haringparty kon geen doorgang vinden in de traditionele vorm. Bij De Corner zijn ze vervolgens niet bij de pakken neer gaan zitten. Juist in deze tijd is het van groot belang dat ondernemers contact maken met elkaar, leuke en minder leuke ervaringen delen, en samen creatieve oplossingen bedenken. 

Daar is iets moois uit voortgekomen. Op 18 juni de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner en Restaurant D’ Swarte Walvis, Lab-44 en Brouwerij Hoop een fietstocht gehouden tussen deze drie locaties. Bij de drie restaurants wachten heerlijke hapjes en drankjes rondom het thema haring op de deelnemers. Het advies was daarom op de fiets te stappen met (zakelijke) partner en/of collega en geniet, al pratend over wat een ieder bezighoudt, van deze tocht! 

Er stonden tussen 15.00 tot 18.30 uur speciale haringteams voor de liefhebbers klaar op de genoemde locaties. Iedere deelnemer mocht  zelf bepalen welke route en volgorde hij/zij tussen deze drie restaurants wilde aandoen. De fietsers ontvingen bij iedere locatie gratis een heerlijk haringhapje en een verfrissend drankje. 

Op de locaties zelf was ruimte gecreëerd om even rustig te zitten. Hier konden de leden elkaar ontmoeten. Uiteraard gebeurde dit geheel volgens de RIVM-richtlijnen. De consumpties konden ook worden meegenomen om bijvoorbeeld op een mooi plekje langs de Zaan te nuttigen.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl