Gezocht: warmste plekje in Zaanstreek/Wormerland

23-07-2019 17:25

Gezocht: warmste plekje in Zaanstreek/Wormerland

ZAANSTREEK – Locatie: buiten op de Paltrokstraat. Moment: dinsdag 23 juli 2019. Tijd: 14.35 uur. Temperatuur: 32 graden. Morgen loopt het kwik op naar maar liefst 38 graden in het zuidoosten. Op donderdag worden temperaturen verwacht tussen 35 en 40 graden en zou het Nederlandse warmterecord van 38,6 graden van 23 augustus 1944 zo maar eens verbroken kunnen worden. RTV Zaanstreek is op zoek naar de warmte plek in de Zaanstreek!

Komkommertijd?
Het wordt puffen, zweten, veeeeel water drinken en je rustig houden. Nou is dat laatste niet ons ding. Want het nieuws ligt op straat. Zeker in de komkommertijd. Al hangen die zelfs slap van de warmte… En al fietsend reden we langs het bord met de 32 graden vermelding. Wat de vraag opriep: hoeveel warmer gaat het de komende dagen nog worden?

En dus zijn we nieuwsgierig naar het ‘warmste plekje’ in de Zaanstreek en Wormerland. Waar en wanneer gaat de thermometer voor de eerste keer boven de 40 graden? Of nog hoger?

Win koel drankje van Brasserie Nauerna
Laat het ons weten en doe mee! Stuur een foto van een thermometer (of slimme app met locatie bepaling) met daarop de gemeten temperatuur. Vertelt even de plek waar de foto is genomen en het tijdstip.

Verkoelend windje
Degene die het warmste plekje in woord en beeld brengt, krijgt van RTV Zaanstreek een waardebon voor een zalig koel drankje naar keuze. Te gebruiken op het meest verkoelende terras in de Zaanstreek: dat van Brasserie Nauerna. Te vinden aan de jachthaven van Nauerna waar wij in het aangename windje dat daar over het water waait, het hoofd koel hielden en deze actie spontaan bedachten.

Stuur uw inzending op aan info@rtvzaanstreek.nl of maak een vermelding (met foto) op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/RTVZaanstreek/ dan wel https://www.instagram.com/rtvzaanstreek/

Wij nemen contact op met de winnaar/winnares. Over de actie is geen correspondentie mogelijk.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl