GG/IJskoud de Beste krijgt korfballes van Blauw Wit

06-03-2021 20:45

GG/IJskoud de Beste krijgt korfballes van Blauw Wit

WORMER - Zo spannend als de eerste wedstrijd is geweest, zo eentonig werd de tweede partij tussen Groen Geel en Blauw Wit. Trainer Daniel Harmzen omschreef het na afloop treffend: “Het was vandaag de mannen tegen de jongetjes.” Een beeld zoals dat vorig seizoen ook te zien is geweest. Bij rust was het verschil nog niet verontrustend (12-17), maar bij het laatste fluitsignaal was de kloof aanzienlijk gegroeid (23-33).

Bij de thuisploeg ontbraken de jarige Terence Griemink en Fenna Jagtman. Dat bood Romy Knuppe de kans te debuteren in de Wormer hoofdmacht. Dat vierde zij met een score en een ongelukkige groene kaart, maar helaas niet met een wedstrijdwinst.

Geen moment kon GG/IJskoud de Beste aanspraak maken op de winst. Daarvoor was de weerstand vanuit Mokum simpelweg te groot.

Voorafgaand aan de derby had BW’er Mark van der Laan al aangekondigd dat er veel gescoord zou gaan worden. In de beginfase kon Groen-Geel weliswaar bijblijven, maar een messcherpe Mike van de Reep en Momo Stavenuiter maakten al vrij vlot het verschil. 


Vooral in de eerste fase na de rust waren de gasten uiterst effectief en knipten het lijntje door. Daarna bloedde de wedstrijd een beetje dood, maar Van der Laan toonde zich uiterst tevreden met wat zijn team had laten zien.
Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl