Glenn de Koning bovenop de actualiteit

Gepubliceerd: 13-03-2021 18:03

Glenn de Koning bovenop de actualiteit

ZAANDAM - De barre tijden voor de horeca (ondernemers en hun gasten) zijn nog lang niet ten einde. Uit die narigheid heeft zanger/entertainer Glenn de Koning inspiratie geput welke geleid heeft tot wat nu blijkt zijn nieuwste single te zijn. De titel van het werk? “We doen het samen”

Een inspirerende single zo blijkt Voor Glenn, graag geziene gast in de diverse Zaanradio-programma's, leverde dat een promotor uit onverwachte hoek op. Want nog maar kort geleden was het burgemeester Jan Hamming die Glenn de Koning sprak. De eerste burger weet dat de bevlogen Zaankanter, naast zanger, ook horecaondernemer is. Hij runt twee zaken in Zaandam is. Zoals vele ondernemers in deze branche zijn ook 'Café Glenn de Koning' en 'Teasers Zaandam' al maanden gesloten.

Voor deze nieuwe single “We Doen Het Samen” speelt de corona periode een grote rol. Het nummer “We Doen Het Samen” staat voor saamhorigheid, gesteund worden door vrienden en familie en samen het hoofd proberen boven water te houden. Omdat “We Doen Het Samen” staat voor volhouden en het vooral niet het alleen hoeven doen heeft Glenn dit nummer opgenomen als duet met Richelle van Ling, zij deed mee in 2018 met The Voice of Holland.

'Het zijn zware tijden voor de horeca' zo laat een begripvolle Hamming na het gesprek weten. 'Ik vind het enorm knap dat Glenn de kracht heeft gevonden om een lied te maken dat ons allemaal een hart onder de riem wil steken. Daarom zeg ik bij deze: Glenn bedankt!'

De clip is vanzelfsprekend te bekijken. Met het nummer wil Glenn iedereen een hart onder de riem steken en als het ware zeggen: 'Hou nog even vol!' Hopelijk voor iedereen komt er snel een lichtpuntje aan de horizon.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl