Gold Rush in het Natuurmuseum

Gepubliceerd: 13-06-2021 11:06

Gold Rush in het Natuurmuseum

ZAANDAM - De geologische vereniging Amathysta zal zondag 20 juni vanaf 11.00 uur in samenwerking met het Natuurmuseum aan de Thijssestraat 1 weer een populaire activiteit houden. Met z'n allen namelijk op zoek naar goud.

Dit kostbare goedje ligt verborgen in de goudvelden op het plein van het natuurmuseum. Er zijn verschillende manieren om de goudschatten te vinden. Je kunt op zoek naar goudklompjes, er zijn goud pannen en je kunt het goud zeven. Ook kun je het zoeken in de spoelgoten. Het goud kan bij ons worden gewassen en als je genoeg hebt gevonden wordt het gewogen. Wie meer dan 5 gram goud heeft gedolven, ontvangt een Goud-Zoek-Diploma. Jouw gouden schatten mag je meenemen naar huis.

Voor deze activiteit betaal je € 3,50 per deelnemer. Er is limonade beschikbaar en natuurlijk voldoende materiaal om te delven. Het natuurmuseum is deze dag ook geopend.

De activiteit begint om 11.00 uur en stopt om 16.00 uur. Hierbij worden de voorschriften van het RIVM stikt nageleefd en zorgen de organisatoren dat er afstand is tussen de verschillende bezoekers. Ook zal er gewerkt worden met tijdsloten. De activiteit is interessant voor kinderen vanaf 3 á 4 jaar.

Meld je aan via de website www.evenementen.znmc.nl
Betalen (€ 3,50 per deelnemer) dient ter plaatse te geschieden.
Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl