Gratis kaarten voor optreden Yorrick van Norden bij Het komt voor de Bakker

Gepubliceerd: 21-03-2019 8:03

Gratis kaarten voor optreden Yorrick van Norden bij Het komt voor de Bakker

ZAANSTREEK - Ook deze week maak je bij het Zaanradio programma Het komt voor de Bakker kans op een gratis avond uit in de Zaanstreek. In samenwerking met podium De Flux is het mogelijk op 30 maart gratis Nederlands talent Yorrick van Norden te bezoeken.

De muzikant staat op het podium van Club Next in Zaandam. Aanvang optreden 20.15 uur. Voor dit optreden hebben wij twee keer twee kaarten ter beschikking.

Yorrick van Norden
Weinig albums van vaderlandse bodem werden afgelopen jaar zo goed ontvangen als Yorick van Norden's The Jester. Zo repte OOR over ‘perfecte popplaat, een muzikaal hart-en-ziel meesterwerk’. Noemde de Volkskrant het album ‘zo aanstekelijk dat je de nieuwe Paul McCartney er gerust even voor laat liggen’. En had de Bassist het over ‘een meesterwerkje dat laat zien dat Yorick tot de groten in Nederland behoort.’ In december 2018 volgde de ultieme beloning met een Edison-nominatie in de categorie alternative.

Snel mailen
Wil jij graag naar dit optreden? Mail uiterlijk 27 maart je reactie naar kvdb@zaanradio.nl. Op 28 maart maken we de gelukkige winnaar bekend in Het komt voor de Bakker, te beluisteren op Zaanradio tussen 16.00 en 18.00 uur.

Zaanradio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether). In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt ook gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl. Of is te beluisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 1367 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl