Grens sportpark Hoornseveld staat vast

12-10-2021 10:36

Grens sportpark Hoornseveld staat vast

ZAANDAM - Het ingrijpende plan om het sportpark Hoornseveld om te bouwen tot een nieuw, uitnodigend en multifunctioneel sportpark met verschillende verenigingen is al langer geleden goedgekeurd. In dat plan ook het hoofdstuk dat zwembad De Slag een plek krijgt op het sportpark. Om dat allemaal te realiseren zijn al talrijke werkzaamheden in gang gezet. Honderden bomen zijn gekapt, de schoeiing van het sportpark in de Gouw is geplaatst.

Zwembad De Slag komt op Sportpark Hoornseveld. Het zwembad op deze locatie biedt kansen om een verouderd sportpark nieuw leven in te blazen. Het duurzame zwembad wordt centraal in het plangebied gebouwd. Het krijgt de afmetingen van een wedstrijdbad waarbij wedstrijden met publiek kunnen worden georganiseerd. De hoofdvestiging van het Sportbedrijf zal ook verhuizen naar de nieuwe locatie.

Ondertussen wordt er ook 'gewoon' gesport op het complex. Want de korf- en voetballers zitten midden in hun competities. Dat zij dit doen op een soort van kaalslagterrein deert ogenschijnlijk niemand. 

Foto Jerry Jahn

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl