Groot en Reijinga wisselen van bank

21-12-2021 12:26

Groot en Reijinga wisselen van bank

STREEK - De trainerscarrousel draait inmiddels op volle toeren. Er lijkt een ware vloedgolf door onze streek te trekken. Opvallend in het geheel de voor velen onverwachte, maar toch ook niet onlogische wissel die KFC en Saenden op trainersgebied uitvoerden.

Want een week nadat KFC bekend maakte dat zij komend seizoen met René Reijinga, de huidige trainer van Saenden, aan de slag gaan was het Saenden dat bekend maakte dat de huidige trainer van KFC, Guillaume Groot, naar het Guisveldcomplex zal komen.

Dat er sprake is van een bijzondere ruil tussen de clubs en trainers staat vast. Tom Jansen, verantwoordelijk man waar het de Technische Zaken bij de Wormerveerders betreft en oud-KFC'er, heeft uitvoerig met Guillaume Groot en is tot overeenstemming gekomen. Zowel de club als de trainer zijn verheugd dat het zo snel rond gekomen is. 


De nieuwe trainer kijkt in ieder geval naar uit om met de talentvolle selectie aan de gang te gaan. En wie weet komen de twee betrokken clubs, gezien de ambities van Saenden dit seizoen, elkaar volgend seizoen wel tegen in de tweede klasse zondag. 


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl