Grote verzamelaars- en ansichtkaartenbeurs

Gepubliceerd: 27-09-2019 15:09

Grote verzamelaars- en ansichtkaartenbeurs

ZAANDAM - Na een jaar van afwezigheid is het zaterdag 28 september weer zover: in De Struijck aan de Oostzijde vindt er een grote verzamelaars- en ansichtenbeurs plaats.

Vanaf 9.00 uur is iedereen van harte welkom in de sporthal. Dit jaar zijn er nog meer standhouders aanwezig dan voorheen. Zo is zelfs de historische vereniging uit Wormerveer present met een collectie boeken en ansichtkaarten.

Van oudsher is De Struijck de plaats geweest waar verzamelaars samenkwamen om hun collectie te tonen, om te ruilen, kortom alles in het werk stellen om de eigen verzameling zo compleet mogelijk te maken. Naast ansichtkaarten zijn er munten en penningen, postzegels en speldjes, winkelwagenmuntjes, voetbalplaatjes, telefoonkaarten, sleutelhangers en andere hebbedingetjes voor verzamelaars.

Wie nog een verzameling op zolder tegenkomt waar niets meer mee gedaan wordt, kan het ook aanbieden. Wel eerst even bij de organisatie melden. Een taxateur van munten, postzegels of ansichtkaarten is ook aanwezig. Leden van de NVVP en De Verzamelaar hebben gratis toegang. De beurs duurt tot 14.00 uur.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl