Harrie van der Laan (POV) en Ruud Pauw (ROSA) gasten bij In de Ban van de Zaan

Gepubliceerd: 18-02-2019 9:02

Harrie van der Laan (POV) en Ruud Pauw (ROSA) gasten bij In de Ban van de Zaan

ZAANSTAD - Harrie van der Laan (POV) en Ruud Pauw (ROSA) zijn komende woensdagavond, 20 februari, te gast bij In de Ban van de Zaan. De politici worden onder meer gevraagd hun visie te geven over de nieuwe Westzijde (foto) en de stroom aan geheime stukken door toepassing van de AVG-regelgeving.

Martin Blankman (regie/techniek) en Bert van Galen (hoofdredactie/presentator) hebben - naast het vaste rondje actueel nieuws - onder meer de volgende onderwerpen op de agenda staan ter bespreking:

Stemgedrag van door de Raad afgevaardigden naar, bijvoorbeeld, de Vervoersregio. De motie omtrent specialistische jeugdhulp. Cultuurvisie Zaanstad na het cultuurcluster; waar moet het heen? En het feit dat noch de POV noch ROSA partij zijn bij de Statenverkiezingen. Hebben zij een stemadvies voor de Zaanse kiezer?

Genoeg spraakmakende onderwerpen! De mening van de Zaanse politici zijn tussen 20.00 en 22.00 uur op Zaanradio te beluisteren.

Frequenties Zaanradio
Zaanradio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether). In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt ook gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl. Of is te beluisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 1367 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl