Heeft die Hamming op alle vragen een antwoord?

30-03-2020 20:19

Heeft die Hamming op alle vragen een antwoord?

ZAANSTAD - In deze crisissituatie is het goed dat er een aantal vaste waarden zijn in ons bestaan. Een opvallende verschijning dezer dagen is onze burgemeester Jan Hamming.

Te zien en horen op diverse belangrijke gelegenheden en punten. Meestal beantwoord hij vragen van journalisten en/of gemeenteraadsleden. Nu is er voor de inwoners van Zaanstad de ideale kans om hem het vuur na aan de schenen te leggen. Via RTV Zaanstreek zal hij deze week op ZaanTV de vragen vanuit de bevolking gaan beantwoorden. ‘Zijn er dan vragen te stellen’ is de eerste!

Vanuit de bevolking zullen die er ongetwijfeld zijn. Stuurt u daarom uw vragen naar onze redactie zodat zij deze kunnen voorleggen aan onze eerste burger. Vragen stellen kan per mail aan info@rtvzaanstreek.nl / het kan via een PB op onze Facebook pagina en - misschien nog wel het meest interessante onderdeel - door zelf een filmpje te schieten en dat via WeTransfer aan onze redactie te zenden.

Wij kijken uit naar het vragenuurtje dat mogelijk kan uitlopen tot………wie weet wel een marathonsessie???? Burgemeester Hamming kan in ieder geval zijn borst nat maken.

Op de foto het echtpaar Hamming als deelnemer aan [Z]aan de Wandel. Ook daar werden volop vragen aan hem gesteld. Vanzelfsprekend van een geheel ander kaliber!

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl