Heel cultureel Nederland is er klaar voor

Gepubliceerd: 19-06-2021 9:06

Heel cultureel Nederland is er klaar voor

STREEK - Het vaccineren tegen corona gaat hard. Er zijn al ruim 13 miljoen prikken gezet. Bijna 5 miljoen mensen zijn nu volledig gevaccineerd, ruim 4 miljoen mensen hebben hun eerste prik gehad. En dat betekent in ons land dat bijvoorbeeld de theaters weer kunnen uitpakken zoals zij dat gewend waren. Ook vanuit het Zaantheater klonk gejuich op bij het vernemen van alle versoepelingen.

Kort daarop was het Angelique Finkers (directeur) die kon melden of het eigenlijk van de daken wilde schreeuwen: "Het is zover: de theaterprogrammering van seizoen 2021-2022 staat online!" 


Het is een mooie en brede programmering geworden, en met zo'n 250 voorstellingen is het overduidelijk dat heel cultureel Nederland er klaar voor is. Grote namen, aanstormende talenten, prachtige musicals, vrolijke jeugdvoorstellingen, mooie toneelstukken en spetterende concerten, er is voor ieder wat wils.

Finkers somt wat ingrediënten op die garant staan voor een smakelijke avond. "Wat dacht u bijvoorbeeld van Marc-Marie Huijbregts, Stef Bos, Francis van Broekhuizen, Daniël Arends en The Ashton Brothers? En maak zeker ook kennis met nieuwe talenten waaronder Alex Ploeg, Défano Holwijn, Glodi Lugungu en Rosa da Silva. Ook toneelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij voorstellingen als 'Hoog Spel' met Johnny Kraaijkamp jr. en Trudy Labij en Fedja van Huêt in ‘Vrijdag’ van Toneelgroep Maastricht, en kleine theaterbezoekers kunnen zich verwonderen bij 'Space Academy Live' met André Kuipers of de musical Dolfje Weerwolfje." 

Wie graag alles wil weten over het aanbod kijkt snel in de mini-brochure en klikt op de button voor alle voorstellingsinformatie, foto's en filmpjes. Maak alvast een keuze uit het aanbod en bereid u alvast voor op de kaartverkoop die vanaf donderdag 24 juni los zal barsten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl