Hercules Zaandam beschikt weer over topvelden

01-08-2020 12:25

Hercules Zaandam beschikt weer over topvelden

ZAANDAM - Op Sportpark Kuilpad is onlangs gestart met de renovatie van het A en B veld van sc Hercules-Zaandam. De club, voortgekomen uit PSCK en VVZ, zal straks gebruik kunnen maken van een prima ondergrond om haar sportieve ambities nog beter vorm te geven.

In deze periode van voetballoosheid worden veel complexen aangepakt. Zo ook dat van Hercules Zaandam dat in 2010 is ontstaan. De clubkleur is paars De kleur verwijst naar de kleuren rood van het Rood-Zwart van PSCK en blauw van het Blauw-Zwart van VVZ. 'De kleuren Blauw en Rood mengen maakt immers Paars. Goud is de mooiste steunkleur waarvan de symboliek voor zich spreekt'  zo staat fraai omschreven op de website van de club.

De selectie van trainer Eric Heerings werd in de achterliggende transferperiode flink gewijzigd. Het streven van de club en Heerings is promotie af te dwingen. 


Voor het zover is heeft de club druk de faciliteiten nog meer geoptimaliseerd. In de eerste fase is begonnen met de grondwerkzaamheden van de velden. Hierbij zijn de toplagen verwijderd en werd er gekeken naar de riolering en de drainage. Deze werd doorgespoten en hersteld waar nodig. Aansluitend werd begonnen met het leveren van het nieuwe kunstgras. Het complex en overige faciliteiten zijn nu echt toekomstbestendig.  Nu is het weer aan de voetballers om daadkracht te tonen.

Trainer Eric Heerings nam recent een kijkje op zijn werkplek en schoot bijgaande foto. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl