Hercules Zaandam en Eric Heerings: goed koppel

21-12-2021 10:00

Hercules Zaandam en Eric Heerings: goed koppel

ZAANDAM - Afgelopen week heeft de zondag derdeklasser Hercules Zaandam een akkoord bereikt met trainer Eric Heerings over de verlenging van het contract met één jaar. De hoofdtrainer zal ook in het seizoen '22-'23 het eerste herenteam van de fusieclub begeleiden.

Heerings is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Hercules. Het doel is om het eerste elftal door te laten stoten naar de 2e klasse. Of dat dit seizoen al mogelijk wordt, valt gegeven de situatie moeilijk in te schatten. Het eerste elftal kende een sterke eerste seizoenshelft. Aan de visie en inzet van Heerings zal het niet liggen, want hij ademt voetbal en is daarmee een bron van inspiratie en motivatie voor elke Herculiet met talent. 'We beschouwen het dan ook als een compliment voor onze vereniging dat Eric nog ten minste een seizoen de kapitein is van ons vlaggenschip' zo valt te lezen op de website van de paarshemden.

De ploeg van Eric Heerings staat momenteel bovenaan in de derde klasse en zet een goede stap richting de promotie naar de tweede klasse door uit bij concurrent Limmen de periodetitel in de wacht te slepen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl