Hercules Zaandam komt net tekort tegen ZOB

13-10-2021 09:00

Hercules Zaandam komt net tekort tegen ZOB

ZAANDAM - De bekerwedstrijd Hercules Zaandam - ZOB stond oorspronkelijk in de planning voor hedenavond. Op verzoek van ZOB werd deze verplaatst naar dinsdagavond en dat heeft de eersteklasser een nipte 1-2 winst opgeleverd.

Voor de derde klasser Hercules Zaandam was er eer te behalen, maar helaas mocht het zover niet komen. Pas laat in de wedstrijd leken de Zaandammers alsnog voor een stunt te gaan zorgen. Na een 0-2 achterstand was het vijf minuten voor het eindsignaal Reino Kok die de eer wist te redden voor de paarshemden.

In de ogen van ZOB was dit een buitenspeldoelpunt, maar de enige man die daar over beslist is de referee. En Maarten ter Velde, arbiter van dienst, keurde de goal goed. Vlak daarna hing de gelijkmaker in de lucht, maar de vrije trap vanaf de rand 16 kon de ZOB-doelman niet verontrusten.

Hiermee is het bekeravontuur voor Hercules Zaandam ten einde en kan het team van trainer Eric Heerings zich volledig richten op haar competitie in de derde klasse B. Daarin zijn de Zaandammers samen met Sporting Krommenie en en Koedijk de ongeslagen koploper. Uit drie gespeelde wedstrijden behaalde het trio 9 punten. Komend weekeinde gaat Hercules Zaandam op bezoek bij SV De Rijp dat na twee wedstrijden nog wacht op haar eerste winstpunt.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl