Het Zaans Film Festival zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd: 06-09-2019 11:09

Het Zaans Film Festival zoekt vrijwilligers

ZAANDAM – De Zaanstreek is weer een event rijker: het Zaans Filmfestival. Vier dagen lang op 31 oktober en 1, 2 en 3 november zijn er in Zaandam, op verschillende locaties aan de Zaan films te zien. Er worden documentaires, gemaakt door Zaankanters, gedraaid in de Beschuittoren van de Verkadefabriek. Het festival is gericht op Zaanse thema’s: muziek, food en innovatie. Met veel samenwerkingspartners zorgt het festival voor een gevarieerd programma. Het blijft niet alleen bij filmkijken, het wordt aangevuld met activiteiten en livemuziek.

Dit festival kan niet bestaan zonder nodige menskracht. Daarom zijn ze op zoek naar zo’n 60 betrokken vrijwilligers die kunnen helpen bij allerlei verschillende projecten en werkzaamheden, zowel voor als tijdens het festival.

Er zijn verschillende taken en alle kwaliteiten zijn welkom. Het festival is op zoek naar: Chauffeurs, gastheer/vrouw, op- en afbouwmedewerkers en assistentie bij de techniek. In ruil voor de inzet kunt u gratis naar programmaonderdelen en ontvangt u het ZFF crew-shirt.

Aanmelden kan via: vrijwilligers@zaansfilmfestival.nl

Meer info: www.zaansfilmfestival.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl