Hoe hoog ligt de lat rond Veerdijk 44

Gepubliceerd: 02-09-2021 10:09

Hoe hoog ligt de lat rond Veerdijk 44

WORMERLAND - Dat er aan de Wormerzijde van de Zaanoever plannen zijn om het aangezicht vanaf de overzijde te wijzigen is bekend. Al eerder verschenen tekeningen die forse hoogbouw aangaven. Dat bleek slechts om schetsen te gaan. Over de toekomstige bebouwing was toen officieel nog niets bekend.

De tijd gaat door en vandaar dat er nu voor dinsdag 7 september vanaf 19.30 uur een informatiebijeenkomst is vastgelegd door Urban Fabric Development over de herontwikkeling van het perceel Veerdijk 44 Wormer. De avond kent als titel ‘Voortborduren op de buurt’ en zal plaatshebben in De Stoomhal, Pakhuisplein 44, Wormer.

Urban Fabric Development nodigt alle buurtbewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden uit voor een informatieavond over de herontwikkeling van Veerdijk 44. Tijdens deze bijeenkomst wil de projectontwikkelaar graag kennismaken met de omwonenden, hen informeren over het beoogde proces en de architecten voorstellen. 'Ook willen we deze avond als startpunt gebruiken voor het onderzoek naar hoe we de buurt verder kunnen ontplooien en wat we kunnen toevoegen op deze plek. We sluiten af met een gezellige borrel' zo valt te lezen op de website van het bedrijf.

Vanwege corona is er een gezondheidscheck bij de entree. 'Houd uw QR-code in de CoronaCheck App bij de hand' is de tip van Urban Fabric Development.


Het bedrijf is een Amsterdamse projectontwikkelaar die bouwt aan projecten die verder reiken dan de vierkante meters waarop ze zijn ingetekend. 'Projectontwikkeling begint voor ons altijd met ontrafelen; eerst willen wij de dynamiek van de buurt en haar bewoners tot in de vezels begrijpen. Pas dan weten we wat we kunnen toevoegen aan het weefsel van de buurt. Daarom organiseren wij deze bijeenkomst, als dé start van een participatietraject.'

Meer informatie is te vinden op www.urban-fabric.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl