Hoe trots zijn we op onze streek?

28-07-2020 11:15

Hoe trots zijn we op onze streek?

STREEK - Hoe creëer je een goed gevoel in en over de streek waarin je leeft? Bijvoorbeeld via de de campagne #SAMENZAANS. Vanaf afgelopen voorjaar roept die campagne op om de Zaanse trots te laten zien en in eigen streek te kopen, te ontdekken en te bezoeken. Nu is het de beurt aan de inwoners. Hoe trots zijn zij eigenlijk?

Winkels, bedrijven en organisaties laten inmiddels met #SAMENZAANS posters en makelaarsborden hun saamhorigheid zien. Marketing Zaanstreek roept is aansluiting daarop alle Zaankanters op ook hun trots te tonen door een eigen versie te maken van de #SAMENZAANS poster. Al kan dat natuurlijk ook een spandoek, feestelijke slinger, filmpje of iets anders zijn.

De enige spelregel is dat er #SAMENZAANS op staat of in voor komt. Je kunt met jouw creatieve werk zelfs een mooie prijs winnen. Maak een foto met daarop hoe jij met jouw #SAMENZAANS project je trots op de Zaanstreek uitdraagt: jouw slinger voor het raam, je T-shirt aan op straat of noem maar op. Stuur deze foto vóór 1 september naar info@zaans.nl of zet deze met de hashtag #SAMENZAANS op Facebook, Twitter of Instagram. De drie meest creatieve inzendingen worden beloond met een ZAANS-pakket vol echt Zaanse producten uit de Zaanstore.


Meer over de campagne
#SAMENZAANS is een initiatief van Stichting Marketing Zaanstreek in samenwerking met haar culturele en toeristische partners en vertegenwoordigers van de Zaanse horeca en winkeliers. De campagne werd eind mei afgetrapt met een film waarin onder andere burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en de bekende Zaankanters Juvat Westendorp en Wolter Kroes figureren. De film is inmiddels meer dan 30.000 keer bekeken en is nog altijd terug te vinden op Facebook en YouTube.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl