Horecapuzzeltocht levert 5105 euro op voor Het Vergeten Kind

26-10-2019 08:20

Horecapuzzeltocht levert 5105 euro op voor Het Vergeten Kind

ZAANDAM - De horecapuzzeltocht die recent in het centrum van Zaandam werd gehouden, heeft een bedrag van 5105 euro voor stichting Het Vergeten Kind opgeleverd. Plus een heleboel blije gezichten van degenen die in de prijzen vielen.

Om kans te maken op de prijzen die beschikbaar waren gesteld door sponsors en bedrijven moesten de circa 200 deelnemers allerlei hilarische opdrachten uitvoeren. “We willen ook zeker die bedrijven danken, vooral Pizzeria Portofino en Aannemersbedrijf J. Vens voor hun gulle donaties”, stellen organisatoren Guda de Boorder en Fred de Wal.

Twerkpongen
Bij de horecabedrijven café De Schot, Het Pand, De Kapiteinshut, De Aftrap, Dam 10, Heroes, de Koperen Bel, Bruizz, de Centrumbar, Pizzabakkers en de Blacksmith moesten de deelnemers bijzondere verrichtingen uitvoeren om in de prijzen te vallen.

“Zoals met een ‘bierheftruck apparaat’ aan de slag. Daarbij moest je via een bepaalde techniek het biertje of watertje naar de mond brengen. Of deegballen vangen met een helm en blik erop gemonteerd. En vergeet het twerkpongen niet…”, lacht Guda.

Prijswinnaars
De prijsuitreiking is inmiddels gedaan. Dat leverde de volgende winnaars op:
De hoofdprijs, een bedrag van 250 euro, is voor Karel Vethaak. De cadeaubonnen van slijterij Vonk is voor Wim van den Berg en R. Heipaal, José en Leo gingen naar huis met een cadeaubon van de Pizzabakkers terwijl Noelle Kraaijenstein met de cadeaubon van Bruizz in de prijzen viel. De Gaby Golf cadeaubon is voor Leo Huismans terwijl Team Bagger en Eric Weer hun spieren mogen trainen bij Sport 2000. Ellen de Boorder mag dat ook, maar dan bij Bruno’s Gym. Dirk Leek mag smullen van de kazen van Faas. Leonie Kleijn gaat naar huis met een cadeaubon van bloemenstal De Burcht terwijl Eric en Diana en Sonja Bakker bij Slagerij Runderkamp in de prijzen vielen. Team Bood/Bart ontving een cadeaubon voor bloemen van Smit en Ilona Stender won tot slot een cadeaubon van de Moestuin.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl